Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Η ΔΕΥΑ Κοζάνης ενημερώνει το κοινό για τις αρρυθμίες στην υδροδότηση στο Δρέπανο

Η ΔΕΥΑ Κοζάνης ενημερώνει το κοινό για τις αρρυθμίες στην υδροδότηση στο Δρέπανο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό του Τ.Κ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ ότι στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Τ.Κ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» προϋπολογισμού 5.385.144,37 € με Φ.Π.Α. και λόγω της παλαιότητας, κακότεχνης κατασκευής και άναρχης χωροθέτησης του υφισταμένου δικτύου, προκαλούνται διαρροές με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διακοπές και αρρυθμίες στην υδροδότηση των καταναλωτών.

Στις 16-12-2019 ημέρα Δευτέρα διαπιστώθηκε διαρροή στον Κεντρικό Αγωγό τροφοδοσίας της δεξαμενής του οικισμού. Το αντλιοστάσιο τέθηκε εκτός λειτουργίας από τις 13:00 για την αποκατάσταση της διαρροής του καταθληπτικού αγωγού και λειτούργησε πάλι στις 15:00. Ο οικισμός υδροδοτήθηκε πλήρως περί τις 18:00.

Για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και γρήγορη αποκατάσταση των, όπως έχουν ενημερωθεί στην από 6/11/2019 συνάντηση των προέδρων με τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, παρακαλούνται οι κάτοικοι της εν λόγω κοινότητας να ενημερώνουν άμεσα την ΔΕΥΑΚ στα τηλέφωνα:

  • 2461051534
  • 2461051521

τις εργάσιμες ώρες λειτουργίας της ΔΕΥΑΚ (7:00 – 15:00). Τις ώρες εκτός λειτουργίας της ΔΕΥΑΚ να ενημερώνουν στα τηλέφωνα επιφυλακής :

  • 6946501154

 

Ζητούμε την κατανόησή σας έως την ολοκλήρωση του έργου και επίσης σας ενημερώνουμε ότι το νερό που διατίθεται πληροί του κανόνες καταλληλότητας.

 

            Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στην διάθεσή σας.

 

                                                                                    Από τη ΔΕΥΑΚ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team