Με χαμόγελα, μουσική, γεύσεις και συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας «Η Μικρά Ασία» η εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας, σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Λαμπηδόνες».
Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο, και εξελίχθηκε σε μια ζεστή συνάντηση για την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με την ανάρτηση του Συλλόγου, ο χώρος γέμισε από παιδιά, οικογένειες και επισκέπτες που συμμετείχαν στις δράσεις και τίμησαν τη μητέρα μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν εορταγορά και μαγειρικές επιδείξεις «διά χειρός Λαμπηδόνων», ενώ οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν λουκουμάδες που ετοίμασε ο σεφ Νίκος Τσερκέζος μαζί με τα παιδιά των «Λαμπηδόνων». Παράλληλα, υπήρχαν ψητά σουβλάκια, κρασί και παραδοσιακό γλυκό υποβρύχιο.
Τη μουσική επιμέλεια είχε ο DJ Τηλέμαχος, δίνοντας ρυθμό στην εκδήλωση, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να στηρίξουν και το bazaar των «Λαμπηδόνων», από όπου πήραν τα δώρα τους.
Παρότι στη συνέχεια η βροχή έκανε την εμφάνισή της, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με θετική διάθεση, με τον Σύλλογο να ευχαριστεί την ΚΟΙΝΣΕΠ «Λαμπηδόνες» και όλους όσοι συμμετείχαν στη γιορτή, χαρακτηρίζοντας την ημέρα μια όμορφη εμπειρία για όσους βρέθηκαν στην αυλή του Συλλόγου.






































