Αρχική > Πολιτική > Η απάντηση – αιχμή του Β. Σημανδράκου στον Λ. Ιωαννίδη για τις παιδικές χαρές: «Η διοίκηση έχει συνέχεια και οι πολίτες γνωρίζουν για τα πεπραγμένα μας»

Η απάντηση – αιχμή του Β. Σημανδράκου στον Λ. Ιωαννίδη για τις παιδικές χαρές: «Η διοίκηση έχει συνέχεια και οι πολίτες γνωρίζουν για τα πεπραγμένα μας»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην ανάρτηση του πρώην δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη αναφορικά με τις νέες παιδικές χαρές που γίνονται στην Κοζάνη, απάντησε μ δική του ανάρτηση ο αντιδήμαρχος Κοζάνης Βαγγέλης Σημανδράκος, σχολιάζοντάς την με αιχμηρό τρόπο ως εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Lefteris Ioannidis για την συμβολή του στην ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Κοζάνης.
Είναι κάτι που το κάνει κατά εξακολούθηση και πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο. Και το λέω αυτό διότι είναι ίσως ο μοναδικός αυτοδιοικητικός στον πρώτο και στο δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης – σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας – που υπενθυμίζει ανα τακτά χρονικά διαστήματα τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειές του ως προηγούμενη δημοτική αρχή. Η διοίκηση έχει συνέχεια και οι πολιτες γνωρίζουν για τα πεπραγμένα μας.
Απλά μια διευκρίνιση όσον αφορά την χρηματοδότηση, προς ενημέρωση δίκη του και των δημοτών. Παρά τις ενέργειες του, δεν κατέστη δυνατόν να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση στο 100% από το πράσινο ταμείο. Έτσι λοιπόν, 217.110,00 ευρώ προέρχονται από το πράσινο ταμείο και 131.225,84 ευρώ από ΣΑΤΑ Δήμου Κοζάνης (ποσοστό περίπου 11% επι της συνολικής ΣΑΤΑ).»

Η αρχική ανάρτηση Ιωαννίδη:

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χατζηδάκης σε ΣΚΑΪ 100,3: Σύνδεση κινητού με υπουργείο Εργασίας – Δεν θα κλέβει κανείς υπερωρίες (audio)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μετά το Πάσχα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά, όπως είπε ο υπουργός ...