Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Hμέρα αιμοδοσίας από το Φιλοζωικό Σωματείο ”Αγγίζωο” τη Δευτέρα 28/11 & την Τρίτη 29/11 

Hμέρα αιμοδοσίας από το Φιλοζωικό Σωματείο ”Αγγίζωο” τη Δευτέρα 28/11 & την Τρίτη 29/11 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Το Φιλοζωικό Σωματείο »Αγγίζωο» σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης »Μαμάτσειο» διοργανώνουν ημέρα αιμοδοσίας την Δευτέρα 28/11 και την Τρίτη 29/11. Όσοι φίλοι/ες θέλουν και μπορούν να δώσουν αίμα παρακαλούνται να προσέλθουν στο σταθμό αιμοδοσίας του Νοσοκομείου από τις 08:00 – 13:30 και από τις 18:00 – 19:30.
Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να συμβεί σε εμάς για να δώσουμε εθελοντικά αίμα υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας που το έχουν ανάγκη καθημερινά!

»Αγαπητή/ε φίλη/ε
Κάθε μέρα κάποιος άγνωστος συνάνθρωπος σου έχει ανάγκη από αίμα ( ή και παράγωγα αίματος) για να ζήσει και να ζήσει καλά. Το πολυτιμότερο αυτό θεραπευτικό μέσο πρέπει να προσφέρεται από άνθρωπο, τον ΑΙΜΟΔΟΤΗ και για να υπάρχει σε επάρκεια και να είναι καλής ποιότητας πρέπει να προσφέρεται ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.

Ο καθημερινός αγώνας για την διασφάλιση επάρκειας αίματος για ασφαλή μεταγγίσεις είναι δύσκολος αλλά ωραίος διότι έχει ως αρχή και τέλος τον άνθρωπο. Η συμμέτοχη σου στον αγώνα αυτό είναι απαραίτητη και επιτυγχάνεται με την εθελοντική πρόσφορα αίματος.

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ!

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ είναι μια υπέροχη πράξη ανθρωπισμού και ένα θαυμάσιο μέτρο πολιτισμού. Η ανταμοιβή σου ως ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ είναι η ηθική ικανοποίηση για την συνεισφορά σου στην θεραπευτική αντιμετώπιση του άγνωστου συνανθρώπου σου που έχει ανάγκη από αίμα ή/και παράγωγα αίματος για να χαρεί την ζωή. Έλα να προσφέρεις αίμα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ σε περιμένουμε!
Με εκτίμηση

Από το Σταθμό Αιμοδοσίας

του Γ.Ν. Κοζάνης »ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»

Ας στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια δίνοντας αίμα, δίνοντας ζωή σε έναν συνάνθρωπο μας!

Με εκτιμηση

Αγγιζωο Φιλοζωικο Σωματειο Κοζανης

Υ.Γ Επισυνάπτουμε πληροφορίες για όποιον/α θέλει να δώσει αίμα είναι Συμβουλές για όσους έδωσαν αίμα και Τι πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος αιμοδότης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Ικανοποίηση για την αναστολή πώλησης βιομηχανικών προϊόντων στις λαϊκές της ΠΕ Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι, Στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες ημέρα Σάββατο με υψηλότατα στελέχη της Κυβέρνησης, τα ...