Αρχική > Slider > H Pougaridis media στην έκθεση EGNATIA EXPO

H Pougaridis media στην έκθεση EGNATIA EXPO

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


Συνεχίζει να στηρίζει την αναπτυξιακή προσπάθεια της περιοχής, η καθετοποιημένη μας επιχείρηση Pougaridis media, μετέχοντας όπως κάθε χρόνο, στη Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας.

Στην εφετεινή 10η κατά σειρά και μάλιστα, επετειακή έκθεση, διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, στο οποίο παρουσιάζονται όλες οι δραστηριότητές μας.

Πρωτεύοντα ρόλο, δίνουμε στην υπερσύγχρονη μονάδα μας στον τομέα της μεταποίησης και τις εκδόσεις εκτυπώσεις, που γίνονται με τις σύγχρονες τεχνολογίες και το πολυάνθρωπο εκπαιδευμένο μας προσωπικό.

Ξεχωριστή θέση κατέχουν οι καταξιωμένες εφημερίδες μας ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ (ημερήσια) και ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ (εβδομαδιαία) που είναι πρώτες κυκλοφοριακά στη Δυτική Μακεδονία, σύμφωνα και με τις επίσημες έρευνες.

Ειδική αναφορά γίνεται στη σύγχρονη και μοντέρνα ιστοσελίδα μας e-ptolemeos.gr, η οποία είναι συνεχώς βελτιούμενη και ανερχόμενη στην εμπιστοσύνη των αναγνωστών.

Περιμένουμε όλους τους φίλους μας και όλους γενικά τους επισκέπτες της 10ης έκθεσης EGNATIA EXPO στο περίπτερο Pougaridis media, για μία φιλική ενημερωτική συνάντηση και αλληλογνωριμία.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης γίνονται την Πέμπτη 14 Ιουνίου (αύριο) και θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team