Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων/γυναικών U20 στο ξίφος ασκήσεως, έναν από τους βασικούς αγωνιστικούς στόχους της φετινής χρονιάς για τον σύλλογο. Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ΓΕ Φλώρινας επέστρεψαν με συνολικά τέσσερα μετάλλια, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική τους στη διοργάνωση.
Στα ατομικά αγωνίσματα, η Καλλιρρόη Ναΐδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ η Αντιγόνη Δούμτση πήρε το χάλκινο, με τις δύο αθλήτριες να ανεβαίνουν μαζί στο βάθρο των νικητριών και να χαρίζουν στη ΓΕ Φλώρινας μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της διοργάνωσης.
Στα ομαδικά, η ομάδα των κοριτσιών με τις Καλλιρρόη Ναΐδη, Αντιγόνη Δούμτση, Ελεονώρα Καββάδα και Αντωνία Κανδηλάρη πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία, έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό και κατέκτησε τελικά το ασημένιο μετάλλιο. Αντίστοιχα, η ομάδα των αγοριών με τους Σωτήρη Γεροσίδερη, Άγγελο Δούμτση, Χρήστο Γιάγκο και Ραφαήλ Τζιορβαλά ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, προσθέτοντας ακόμη ένα χάλκινο μετάλλιο στη συγκομιδή του συλλόγου.
Πέρα από τους αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο, αξιόλογη ήταν και η συνολική παρουσία των υπολοίπων μελών της ομάδας. Στην ατομική κατάταξη των αγοριών, ο Σωτήρης Γεροσίδερης κατέλαβε τη 10η θέση, ο Άγγελος Δούμτσης τη 12η, ο Ραφαήλ Τζιορβαλάς την 20ή, ο Χρήστος Γιάγκος την 21η, ο Διονύσης Αλεξόπουλος την 28η, ο Βασίλης Γεωργίου την 39η και ο Μιχάλης Γιάγκος την 43η θέση.
Στην αντίστοιχη κατάταξη των κοριτσιών, η Ελεονώρα Καββάδα ήταν 13η, η Θεοδώρα Κετσετζή 27η, η Ειρήνη Σοβισλή 31η, η Αντωνία Κανδηλάρη 32η, η Όλγα Κοΐδου 35η και η Νικολέτα Χατζηλία 36η.
































