Με αφορμή τη σημερινή «Ημέρα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος», όπως έχει καθιερωθεί από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2022, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ.Δαβίδ, η ετήσια Θεία Λειτουργία στη Βάλια Κάλντα, παρουσία -μεταξύ άλλων- του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Χρήστου Τριγώνη και του Προέδρου της Κοινότητας Περιβολίου Ιωάννη Ντόντου.
Μετά τον αγιασμό της πρωτομηνιάς για την αρχή του Εκκλησιαστικού Έτους, ο Σεβασμιώτατος καθαγίασε τον μεγάλο ξύλινο Σταυρό που κοσμεί την είσοδο του Εθνικού Δρυμού της Πίνδου, ο οποίος αποτελεί μία ευγενική δωρεά του συνδημότη μας Αδάμου Ράσσιου και της Κοιν.Σ.Επ. “Γεωθαύματα Ελλάς”.























![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-360x180.jpg)



![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




