Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Γιώργος Κασαπίδης: «Μεγάλη εταιρεία συζητά στο Υπουργείο Εξωτερικών για τεράστια επένδυση στην περιοχή- Αναζητούμε χώρο με το Δήμαρχο Κοζάνης»

Γιώργος Κασαπίδης: «Μεγάλη εταιρεία συζητά στο Υπουργείο Εξωτερικών για τεράστια επένδυση στην περιοχή- Αναζητούμε χώρο με το Δήμαρχο Κοζάνης»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την αποκάλυψη πως αυτή τη στιγμή γίνεται συζήτηση στο Υπουργείο Εξωτερικών με μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού, η οποία επιθυμεί να επενδύσει στην Ελλάδα και πιθανόν στη Δυτική Μακεδονία, έκανε πριν λίγο το Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Γιώργος Κασαπίδης.

Ο Περιφερειάρχης υποστήριξε πως στελέχη του Υπουργείου επικοινώνησαν μαζί του προκειμένου να υποδειχθεί χώρος, ενώ υπάρχει η πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει επίσκεψη εκπροσώπων της συγκεκριμένης εταιρείας στην περιοχή.

Μάλιστα ο Γιώργος Κασαπίδης επανάφερε το θέμα της έλλειψης ΒΙΠΕ στη Δυτική Μακεδονία, ενώ τόνισε πως είναι ήδη σε επικοινωνία με το Δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα ώστε να αναζητηθεί κατάλληλος χώρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» η εταιρεία είναι Κινεζικών συμφερόντων, στοχεύει σε μια τεράστια επένδυση, με την έκταση που αναζητά να είναι εκατοντάδων στρεμμάτων.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης για νέες Αντιδημαρχίες, Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail “Με την αναδιάρθρωση του επιτελικού σχήματος του Δήμου Καστοριάς, ανακατανέμονται αρμοδιότητες, αξιοποιούνται στελέχη και εξειδικεύονται αρμοδιότητες για να ...