Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Γιώργος Δασταμάνης(Δήμαρχος Γρεβενών): «Δεν είναι δυνατόν έναν του νηπιαγωγείου να τον βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με έναν του δημοτικού- Βάζω λεφτά από δικούς μας πόρους αν χρειαστεί για το φυσικό αέριο»

Γιώργος Δασταμάνης(Δήμαρχος Γρεβενών): «Δεν είναι δυνατόν έναν του νηπιαγωγείου να τον βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με έναν του δημοτικού- Βάζω λεφτά από δικούς μας πόρους αν χρειαστεί για το φυσικό αέριο»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχο Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης, ζητώντας τα έργα για το φυσικό αέριο να προχωρήσουν για τις περιοχές που είχαν μπει πρώτες στο σχεδιασμό.

Μάλιστα ο κ. Δασταμάνης, θέλοντας να δείξει τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ του αρχικού σχεδιασμού(Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Μανιάκοι, Γρεβενά) με το σχεδιασμό για τον ενεργειακό άξονα Κοζάνη- Πτολεμαΐδα- Φλώρινα- Αμύνταιο, τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν έναν του νηπιαγωγείου να τον βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι με έναν του δημοτικού».

Παράλληλα κάλεσε την Περιφέρεια να προχωρήσει άμεσα δηλώνοντας πως ο ίδιος βάζει πόρους από το Δήμο Γρεβενών αν χρειαστεί ώστε να μην καθυστερήσει καθόλου η έλευση φυσικού αερίου στην περιοχή.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 1269 νέα κρούσματα σήμερα Κυριακή – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Από το Σαββατοκύριακο τα 7 από τα 9 κρούσματα της Εορδαίας που δόθηκαν στη ...