Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Γιάννης Μπασίνας- Πρόεδρος Σωματείου Εστίασης Κοζάνης: «Σας ψάχνουμε 2 μήνες, ελπίζω να βρεθούμε αύριο- Γίναμε σφουγγάρι αντιδράσεων των συναδέλφων μας»- Κασαπίδης: «Δεν αποφεύγω κανέναν, ελάτε αύριο το πρωί»

Γιάννης Μπασίνας- Πρόεδρος Σωματείου Εστίασης Κοζάνης: «Σας ψάχνουμε 2 μήνες, ελπίζω να βρεθούμε αύριο- Γίναμε σφουγγάρι αντιδράσεων των συναδέλφων μας»- Κασαπίδης: «Δεν αποφεύγω κανέναν, ελάτε αύριο το πρωί»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με παράπονα ξεκίνησε η μεγάλη διαδικτυακή συζήτηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη, με πολίτες, επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής με θέμα το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Κοζάνης «Ο Εμρής» εξέφρασε το παράπονό του στον Περιφερειάρχη για τη μη συνάντηση των δύο πλευρών ζητώντας από το Γιώργο Κασαπίδη να βρεθούν ακόμα και αύριο:

«Σας ψάχνουμε 2 μήνες, εκφράζω το αίτημα άμεσης συνάντησης το συντομότερο δυνατό».

Παράλληλα ο κ. Μπασίνας τόνισε πως ο ίδιος αλλά και το Δ.Σ. του Συλλόγου έχουν γίνει σφουγγάρι αντιδράσεων όλες αυτές τις ημέρες, με τους συναδέλφους τους να είναι οργισμένοι.

«Ζητάμε απαντήσεις σήμερα, ελπίζω να τις έχουμε, πιστεύω θα κάνετε το καλύτερο για όλες τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας».

Ο Περιφερειάρχης παίρνοντας το λόγο τόνισε πως δεν αποφεύγει κανέναν και κάλεσε μάλιστα αύριο το πρωί σε συνάντηση τους εκπροσώπους της εστίασης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σήμερα το βράδυ στις 9 στο e-ptolemeos.gr συζητάμε με τον πρωταθλήτρια του Tae Kwon Do Γραμματική Χριστίδου και τον προπονητή της Χρήστο Χριστίδη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σήμερα το βράδυ στις 9 φιλοξενούμε στις Αθλητικές Συζητήσεις του e-ptolemeos.gr την πρωταθλήτρια του tae-kwon-do Γραμματική Χριστίδου και ...