Σε νεανικούς και έντονους μουσικούς ρυθμούς κινήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Αυγούστου το Βόιο, με δύο πάρτι νεολαίας να πραγματοποιούνται σε Γαλατινή και Αλιάκμονα. Το 6ο Party Νεολαίας της Γαλατινής και το 15ο Party Νεολαίας του Αλιάκμονα έφεραν στο προσκήνιο DJs και live εμφανίσεις, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της περιοχής.
Στη Γαλατινή, η βραδιά φιλοξενήθηκε στον χώρο του Γυμνασίου, με τη ZIZZI να αναλαμβάνει το opening live. Στα decks βρέθηκαν οι Cj Bits, Dj Poison και Dj Big Daddy, ενώ special guest της διοργάνωσης ήταν ο Dj V4loco. Το πάρτι διοργανώθηκε από τη Νεολαία Γαλατινής και ήταν η έκτη χρονιά του θεσμού.
Την ίδια ώρα, στον Αλιάκμονα, πραγματοποιήθηκε το 15ο Party Νεολαίας, μία διοργάνωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αλιάκμονα. Τη μουσική της βραδιάς ανέλαβαν η MYROPHORA και ο Dj Fox, με την εκδήλωση να ξεκινά στις 22:00.





























