Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Φλώρινα: Βοσκόπουλος VS Αντωνιάδης;; – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Φλώρινα: Βοσκόπουλος VS Αντωνιάδης;; – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Εγγράφως απάντησε ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος στον Βουλευτή του Νομού Γιάννη Αντωνιάδη, «διορθώνοντας» τον σε θέματα που αφορούν στην Τηλεθέρμανση Φλώρινας, με αφορμή επερώτηση στη Βουλή που είχε κάνει ο δεύτερος.

Το ύφος της απάντησης  είναι λίγο …ασυνήθιστο. Ο Δήμαρχος «αδειάζει» τον Βουλευτή, αποτυπώνοντας τις ξεκάθαρες διαφορές που έχουν μεταξύ τους.

Σημειώνεται, πως αμφότεροι ανήκουν στους κύκλους της ΝΔ, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες περί εμπλοκής του Γ. Βοσκόπουλου στο γαλάζιο βουλευτικό ψηφοδέλτιο έχουν ενταθεί.

Δείτε ολόκληρο το κείμενο της απάντησης:

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
Σχετικά με την με αρ. πρωτ. ερώτησης 4843-14/1/2019 επερώτηση, την οποία κατέθεσε προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας, κ. Γιάννης Αντωνιάδης, με θέμα «Έκτακτη ενίσχυση των κατοίκων του Ν. Φλώρινας για θέρμανση λόγω παρατεταμένων ακραίων χαμηλών θερμοκρασιών και χιονοπτώσεων», σας γνωρίζουμε τα εξής:
Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι ο Βουλευτής της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Γ. Αντωνιάδης, δεν είναι καθόλου ενημερωμένος σχετικά με το έργο της τηλεθέρμανσης Φλώρινας, παρότι είναι υποχρέωσή του να γνωρίζει. Δυστυχώς, δεν απευθύνθηκε ούτε στον Πρόεδρο, κ. Α. Ζαέκη, ούτε στη Διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ, κ. Ε. Αβραμοπούλου, ώστε να ενημερωθεί σωστά και να μην εκθέτει ανεπανόρθωτα κανέναν αρμόδιο φορέα, αλλά ούτε και τον εαυτό του.
Παρακαλούμε θερμά,να μας υποδείξειο κ. Αντωνιάδης σε ποιον λογαριασμό του Δήμου Φλώρινας υπάρχουν τα 50.000.000,00€ (!!!), που αναφέρει στην επερώτησή του για το έργο της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας. Του υπενθυμίζουμε ότι φορέας υλοποίησης του έργου είναι η ΔΕΥΑΦ και όχι ο Δήμος Φλώρινας, και συνεπώς όλες οι εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις βρίσκονται σε λογαριασμό της ΔΕΥΑΦ, αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο.
Επιπρόσθετα, γνωρίζουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι το μόνο ποσό, το οποίο έχει εξασφαλιστεί με ενέργειες της παρούσας Δημοτικής Αρχής, είναι το ποσό των 29.000.000,00€, το οποίο έχει δεσμευτεί από το Υπουργείο Υποδομών και το οποίο προέρχεται από χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση,επαναλαμβάνουμε, με ενέργειες της παρούσας Δημοτικής Αρχής.
Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι με την εξασφάλιση των 29.000.000,00€ ξεκίνησε και το πρώτο έργο κατασκευής της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας, συνολικού προϋπολογισμού 54.000.000,00€.

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team