Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Ευρεία ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 10 Ιουλίου

Ευρεία ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 10 Ιουλίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Για πρώτη φορά μετά το 1974, η Νέα Δημοκρατία εκλέγει 4 Βουλευτές στο Νομό Κοζάνης.
Η πλειοψηφία τους, 3 από τους 4 εκλέγονται για πρώτη φορά Βουλευτές και αναμένονται να δώσουν ζωηρό στίγμα στο κοινοβούλιο.
Ο Στάθης Κωνσταντινίδης ήλθε πρώτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων, κερδίζοντας και την συμπάθειά τους, μετά την γνωστή περιπέτεια του ‘’μπες – βγες’’ στο ψηφοδέλτιο.
Η Παρασκευή Βρυζίδου πολύ κοντά στον 1ο Βουλευτή, με τρεις Δημαρχιακές θητείες στο ενεργητικό της, είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας στο Νομό μας.
Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος απέδειξε ότι διαθέτει ισχυρά ερείσματα στην εκλογική βάση, συγκεντρώνοντας 10.000 σταυρούς περίπου και είναι βέβαιο ότι πολλά μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία του.
Ο Γιώργος Αμανατίδης είναι πρωτοεμφανιζόμενος στα πολιτικά δρώμενα, αναγνωρισμένος τεχνοκράτης, γνώστης της αναπτυξιακής διαδικασίας όσο λίγοι.
Εδώ αξίζει να κάνουμε μνεία, στον Χρόνη Ακριτίδη τ. Αντιδήμαρχο Αθηναίων, που στα περιορισμένα χρονικά περιθώρια, έκανε έναν εξαιρετικό προεκλογικό αγώνα συγκεντρώνοντας 6.500 σταυρούς και θέτοντας πολύ σοβαρή υποδομή για το μέλλον.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team