Μπορεί όλα τα βλέμματα και δυνάμεις των κομμάτων να στρέφονται στη ΔΕΘ και τις εξαγγελίες που θα κάνει το καθένα, ώστε να κερδίσει πόντους με την… έναρξη της νέας σεζόν, οι μηχανισμοί όμως προετοιμάζονται πυρετωδώς και για τις εκλογές.
Τα ψηφοδέλτια αποτελούν κρίσιμο μέγεθος για την εκλογική αναμέτρηση, με το ΠΑΣΟΚ ήδη να καταρτίζει τις λίστες του, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης χειρίζεται παράλληλα το θέμα των «μεταγραφών» ώστε να ενισχύσει τη μάχη της επικράτησης στο χώρο της Κεντροαριστεράς και φυσικά της κατάκτησης της 2ης θέσης έναντι του Αλέξη Τσίπρα.
Η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ έχει κάνει τα πρώτα σημαντικά βήματα, με τα κορυφαία ονόματα να δείχνουν πως έχουν κλειδώσει σε κάθε εκλογική περιφέρεια.
Όπως παρουσιάζεται και σε δημοσίευμα του newsit.gr στην Π.Ε. Κοζάνης, Πάρις Κουκουλόπουλος και Όλγα Μαρκογιαννάκη θα δώσουν τη μάχη του σταυρού, ενώ στη Φλώρινα προκρίνεται το όνομα του Λάζαρου Λαβασίδη.
Τέλος, στην Καστοριά δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή της Ολυμπίας Τεληγιορίδου, η οποία είχε θητεύσει Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ αλλά και Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης Τσίπρα.
Το ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Μακεδονία στοχεύει σε μεγάλη ενίσχυση των δυνάμεων του, έχοντας παραδοσιακά ισχυρή παρουσία.




























