Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Επτά κέντρα υγείας στη Δ. Μακεδονία για να διαχειρίζονται περιστατικά πολιτών με συμπτώματα COVID

Επτά κέντρα υγείας στη Δ. Μακεδονία για να διαχειρίζονται περιστατικά πολιτών με συμπτώματα COVID

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την επέκταση της λειτουργίας των Κέντρων Υγείας, ώστε να διαχειρίζονται περιστατικά πολιτών με συμπτώματα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, το Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστο Ροϊλό και το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Περιστερίου, από όπου ανακοίνωσε την επέκταση της λειτουργίας.

Σε πρώτη φάση ξεκινούν 161 Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα: 103 από τη Δευτέρα και άλλα 58 από τις 15 Οκτωβρίου και 42 Περιφερειακά Ιατρεία*. Η ενεργοποίηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αναμένεται να αποσυμφορήσει σε μεγάλο βαθμό τα Νοσοκομεία, ιδιαίτερα τα Νοσοκομεία αναφοράς.

Στη Δυτική Μακεδονία που ανήκει στην 3η ΥΠΕ, θα λειτουργούν επτά κέντρα υγείας. Ήδη με ανακοίνωσή του το πρωί το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης ανακοίνωσε για τους πολίτες της Κοζάνης να προσέρχονται στο Κέντρο Υγείας Κοζάνης, ενώ με ρεπορτάζ του ο «Π» το πρωί αναφερόταν στην ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων που έχει φέρει στα όριά του Μαμάτσειο.
Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα κέντρα υγείας στα οποία μπορούν να προσέλθουν οι πολίτες της περιοχής, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας:

ΚΟΖΑΝΗΣ 7.00-15.00

ΣΕΡΒΙΩΝ 24ωρο

ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ 24ωρο

ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 24ωρο

ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 24ωρο

ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 24ωρο

ΔΕΣΚΑΤΗΣ 24ωρο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

142 αρνητικά και 3 θετικά rapid tests έδειξαν οι έλεγχοι στην κεντρική πλατεία Κοζάνης σήμερα Κυριακή 

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων #rapidtests για την #covid19 υποβλήθηκαν 145 πολίτες, την Κυριακή ...