Συνεχείς είναι οι μεταγραφικές κινήσεις στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Λασσάνη η οποία ανακοίνωσε την επιστροφή στην ομάδα των Κατερίνα και Ευγενία Τσιανάκα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Ο Γ.Σ.Κ. Λασσάνης ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα δύο δικών μας παιδιών , που θα ενισχύσουν την προσπάθεια μας στην Α2. Η Ευγενία και η Κατερίνα Τσιανάκα που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, επιστρέφουν στην οικογένειά μας και ευελπιστούμε με την ποιότητα , την αγωνιστικότητα και το πολύπλευρο ταλέντο τους να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μετά από τον Λασσάνη αγωνίστηκαν σε Απόλλωνα Πτολ/δας, Α.Ε. Πυλαίας και Χ.Α.Ν.Θ. Τις καλωσορίζουμε με πολλή χαρά και ευχόμαστε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία.






















![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-360x180.jpg)



![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




