Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Επίσημο: Η τροπολογία που δίνει παράταση στον ΑΗΣ Καρδιάς και την Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας (ευχαριστήριο του Μ. Παπαδόπουλου)

Επίσημο: Η τροπολογία που δίνει παράταση στον ΑΗΣ Καρδιάς και την Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας (ευχαριστήριο του Μ. Παπαδόπουλου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, εγκρίθηκε η παράταση λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδίας έως και τις 5 Μαΐου (δηλαδή για 200 ώρες), μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Εορδαίας, λόγω αναγκών τηλεθέρμανσης στην περιοχή.

Όπως είχε γράψει νωρίτερα ο «Π», οι βουλευτές της περιοχής, συνέταξαν και κατέθεσαν τροπολογία, που εγκρίθηκε από τον Άδωνι Γεωργιάδη, και πέρασε από τη Βουλή, δίνοντας λύση στο πρόβλημα που απασχολούσε την περιοχή.

Δείτε την τροπολογία και το ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλου:

Το μήνυμα Παπαδόπουλου

«Οι συνάδελφοί μου Βουλευτές της ΝΔ , της ΠΕ Κοζάνης και εγώ προσωπικά , ευχαριστούμε την κυβέρνηση του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και κυρίως τον υπουργό Αδωνη Γεωργιάδη που έκανε δεκτή στο νομοσχέδιο του την τροπολογία μας , τον υπουργό Κώστα Σκρεκα , τον προεδρο της ΔΕΗ Στάση Γιώργο τον Γιαννη Κοπανάκη και τον νομικό σύμβουλο της ΔΕΗ Αργυρή Οικονομου , οι οποίοι σε συνεργασία μαζί μας δεχθήκαν την πρόταση του Δημάρχου Εορδαιας Παναγιώτη Πλακεντά , για την παράταση λειτουργίας της μονάδας Καρδιάς της ΔΕΗ για την στήριξη της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαιδας».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...