Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Επιμένει στις δηλώσεις του ο Π. Καρακασίδης: «Εγώ είπα όσα ξέρει όλος ο κόσμος. Απλά εγώ βγήκα να τα πω» – Για την καταδίκη των δηλώσεών του από βουλευτές: «Προφανώς το έκαναν για ψηφοθηρικούς λόγους» -VIDEO από όλα όσα είπε στο TOP CHANNEL

Επιμένει στις δηλώσεις του ο Π. Καρακασίδης: «Εγώ είπα όσα ξέρει όλος ο κόσμος. Απλά εγώ βγήκα να τα πω» – Για την καταδίκη των δηλώσεών του από βουλευτές: «Προφανώς το έκαναν για ψηφοθηρικούς λόγους» -VIDEO από όλα όσα είπε στο TOP CHANNEL

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δεν ανακαλεί τη δήλωσή του ότι κάποια καταστήματα της περιοχής άνοιξαν και λειτουργούσαν μέσα και έξω, εν μέσω Lockdown, ο πρόεδρος της ΔΕΕΕΠ της ΝΔ Ν. Κοζάνης Παντελής Καρακασίδης. Ο ίδιος μιλώντας στο Top Channel και και τους Π. Πλιάτσιο και Ζ. Πιτσιάβα, είπε ξεκάθαρα πως δεν ανακαλεί τα όσα είχε αναφέρει.

«Εγώ είπα όσα ξέρει όλος ο κόσμος. Απλά εγώ βγήκα να τα πω», σχολίασε σχετικά. Μάλιστα επικαλέστηκε και τη δήλωση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Σ. Δραγατσίκα ότι αν κάποια καταστήματα λειτούργησαν ήταν για να ζήσουν τις οικογένειές τους.  Λίγο αργότερα, είπε πως «οι άνθρωποι έχουν γονατίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λειτούργησαν».

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για τις καταδικαστικές δηλώσεις που έγιναν από βουλευτές της ΝΔ (χωρίς να τον κατονομάσουν), κ.κ. Παπαδόπουλος και Κωνσταντινίδης, λέγοντας πως «προφανώς το έκαναν για ψηφοθηρικούς λόγους». Για τον Χάρη Κάτανα που επίσης καταδίκασε τις δηλώσεις του, είπε πως «δεν θα ασχοληθώ». Επίσης, σχολίασε πως οι βουλευτές δεν έχουν εμφανιστεί ένα χρόνο στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κοζάνης.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κατήγγειλε τα όποια παράνομα περιστατικά, απάντησε πως αυτός είναι ο εύκολος δρόμος, λέγοντας επίσης ότι η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και υπερβαίνει τον εαυτό της.

Για την μη τήρηση των μέτρων και τη χρήση μάσκας κλπ, που ρωτήθηκε, είπε ότι σε ένα τουλάχιστον περιστατικό σε έμπορο στην Πτολεμαΐδα επιβλήθηκε πρόστιμο.

Για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, απάντησε ότι κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να είναι «ευχάριστα και άνετα» οι επαγγελματίες.

Όταν ρωτήθηκε αν θα παραιτηθεί σε συνέχεια των δηλώσεών του, απάντησε αρνητικά.

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, είπε πως υπάρχουν επαγγελματίες που του είπαν «μπράβο που τα είπα έξω από τα δόντια».

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γιούλα Γκατζαβέλη- Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών: «Δεν καταφέρατε να πλήξετε την ηθική του Κασαπίδη- Αν θέλετε κρατικοδίαιτους να ασχολούνται με την πολιτική πείτε το- Οι παραιτήσεις μας στη διάθεση του Περιφερειάρχη αν χρειαστεί»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Αν θέλετε να αλλάξουμε το εκλογικό σύστημα και να συμμετέχουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι με κρατικοδίαιτους συγγενείς να μας ...