Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Επιχειρήσεις > Μ. Παπαδόπουλος μετά τις δηλώσεις Καρακασίδη: «Οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης προσώπων ή επιχειρήσεων δίχως αποδείξεις κρίνεται ασόβαρη και κατακριτέα»

Μ. Παπαδόπουλος μετά τις δηλώσεις Καρακασίδη: «Οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης προσώπων ή επιχειρήσεων δίχως αποδείξεις κρίνεται ασόβαρη και κατακριτέα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δήλωση στο facebook του βουλευτή ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλου μετά τις δηλώσεις Π. Καρακασίδη:

«Ο εμπορικός κόσμος όπως και οι πολίτες της ΠΕ Κοζάνης τηρούν πιστά τα μέτρα που έχουν επιβληθεί και συμβάλλουν στην προσπάθεια αναχαίτισης του ιού. Όλο το διάστημα της πανδημιας έχουν υποστεί σοβαρές οικονομικές ζημιές.Η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί και βρίσκει λύσεις να μειώσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, θέλει όμως, ακόμη περισσότερες και εξειδικευμένες προσπάθειες ειδικά σε περιοχές όπως είναι η Κοζάνη , η Πτολεμαΐδα , το Βοιο και η περιοχή Σερβίων και Βελβεντού. Στηρίζω με κάθε τρόπο κοινοβουλευτικό και μη την άμεση δικαίωση όλων που επλήγησαν οικονομικά , επιχειρήσεων και εργαζομένων , πιστεύοντας ότι άμεσα να δοθούν από την πολιτεία λύσεις που θα φέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα . Οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης προσώπων ή επιχειρήσεων δίχως αποδείξεις κρίνεται ασόβαρη και κατακριτέα ! Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για να βγούμε γρήγορα από την κρίση και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δείτε LIVE την εκδήλωση για τη Βιώσιμη ανάπτυξη και Πράσινη Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν ανοιχτή διαδικτυακή ...