Αρχική > Πολιτική > Χάρης Κάτανας για τις δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΕΕΠ της ΝΔ Ν. Κοζάνης Παντελή Καρακασίδη ότι τα μαγαζιά δούλευαν εν μέσω lockdown: «Πρόκειται για ένα τεράστιο ψέμα και για μια εντελώς απαράδεκτη και προσβλητική δήλωση»

Χάρης Κάτανας για τις δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΕΕΠ της ΝΔ Ν. Κοζάνης Παντελή Καρακασίδη ότι τα μαγαζιά δούλευαν εν μέσω lockdown: «Πρόκειται για ένα τεράστιο ψέμα και για μια εντελώς απαράδεκτη και προσβλητική δήλωση»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΜε μεγάλη έκπληξη άκουσα τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Εκλογική Περιφέρεια Κοζάνης , κύριο Παντελή Καρακασίδη να τοποθετείται δημοσίως σε συνέντευξή του, με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο εναντίον του εμπορικού κόσμου και των επαγγελματιών της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας, ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων ότι «όσο ισχύει το lockdown τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύουν/δούλευαν κανονικά» υπονοώντας ευθέως ότι ο κόσμος της τοπικής αγοράς, στην πλειοψηφία του «παρανομεί» και «δεν τηρεί τα μέτρα κατά της πανδημίας». Πρόκειται για ένα τεράστιο ψέμα και για μια εντελώς απαράδεκτη και προσβλητική δήλωση εναντίον ενός κλάδου που επί μήνες βρίσκεται με τη θηλιά στο λαιμό, προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια του και να επιβιώσει κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Το ίδιο ψέμα, στην ίδια συνέντευξη, είναι και ο ισχυρισμός του ότι ο κόσμος στην Κοζάνη, στην Πτολεμαΐδα και στην περιοχή, δεν τηρεί τα μέτρα και δεν φοράει μάσκα. Απαράδεκτες δηλώσεις , πέρα για πέρα, που έχουν βάση να χαρακτηριστούν και γελοίες, όμως αφορούν και ένα αξίωμα το οποίο δεν αξίζει τέτοιες συμπεριφορές, σε καμία περίπτωση. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση κινήθηκαν και κινούνται στην πρέπουσα κατεύθυνση σε σχέση με την πανδημία, σίγουρα όμως μπορούν –και χρειάζεται- αρκετά περισσότερα. Αναρωτιέμαι όμως, πως θα μπορούσαν να στηριχθούν τέτοιες προσπάθειες όταν στην κοινή γνώμη της τοπικής κοινωνίας εκπροσωπούνται από άτομα σαν τον Καρακασίδη και τον κάθε Καρακασίδη. Είναι ντροπή, είναι κατάντια βεβαίως και απορώ γιατί μέχρι τώρα, δεν βρέθηκε κάποιος να τον μαζέψει. Ως άνθρωπος της αγοράς, που αγωνίζομαι και βρίσκομαι συνεχώς στον χώρο καταδικάζω τους προαναφερόμενους ισχυρισμούς και τους απορρίπτω απερίφραστα ως ψεύτικους και ως συκοφαντικούς. Και αν κρίνω από αντιδράσεις συναδέλφων στις οποίες έγινα ήδη αποδέκτης, νομίζω πως οι απόψεις μου συγκλίνουν με την μεγάλη πλειοψηφία του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου της περιοχής μας. Περιμένω όμως να ακούσω απόψεις και από τοπικούς εκπροσώπους εκτός αγοράς διότι εδώ που φθάσαμε ο καθένας οφείλει να πάρει θέση και να πάψει να κρύβεται.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Καλλιόπη Βέττα: Ανησυχία για το μέλλον και τη βιωσιμότητα της Τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Η Τηλεθέρμανση ...