Τον Αστέρα Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει ο Εορδαϊκός την ερχόμενη Κυριακή (1/2, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας καλείται να διαχειριστεί ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι, έπειτα από μια δύσκολη σειρά αγώνων απέναντι σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Βέροια, όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Καρδίτσας παρουσιάζει πτωτική πορεία, καθώς βρίσκεται στη 11η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ενώ ο Εορδαϊκός είναι στην όχι και τόσο κολακευτική 8η θέση με 20 βαθμούς.
Αυτόματα, η αναμέτρηση αποκτά χαρακτήρα «πρέπει» για τον Εορδαϊκό, ο οποίος θα επιδιώξει πάση θυσία ένα πολύτιμο εκτός έδρας τρίποντο.
Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κατσαρός, καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παπαζήση, Παπαδόπουλο και Τσαγκαλίδη, οι οποίοι συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους. Αντίθετα, ο τραυματισμός του Κοκκινίδη στο παιχνίδι με τη Βέροια, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει με αναγκαστική αλλαγή, δεν εμπνέει ανησυχία και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού του Εορδαϊκού.
Τέλος, εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Γιώργος Μεντεκίδης, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, καθώς θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λόγους σπουδών.
*H φωτογραφία του κειμένου είναι απο το top-sport.gr
























![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




