Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ενστάσεις του κλάδου εστίασης Πτολεμαΐδας για την απαγόρευση μουσικής – Πρόβλημα και με ΚΑΔ που μάλλον δεν θα ανοίξουν (όπως καφενεία) – Τι λέει ο Π. Κάλφας για την ανάγκη άμεσης οικονομικής στήριξης

Ενστάσεις του κλάδου εστίασης Πτολεμαΐδας για την απαγόρευση μουσικής – Πρόβλημα και με ΚΑΔ που μάλλον δεν θα ανοίξουν (όπως καφενεία) – Τι λέει ο Π. Κάλφας για την ανάγκη άμεσης οικονομικής στήριξης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ενστάσεις ως προς την απόφαση να μην επιτρέπεται η χρήση μουσικής στα καταστήματα εστίασης, που θα ανοίξουν μετά από μήνες, τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, εξέφρασε ο πρόεδρος του σωματείου καφετεριών εστίασης Πτολεμαΐδας και αντιδήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Κάλφας, εν αναμονή ωστόσο της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης που θα δημοσιευτεί σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο ίδιος αναρωτιέται σε τι θα ενοχλήσει η μουσική, προσθέτοντας ότι δεν το βρίσκουν σωστό. «Έπρεπε να μπορούμε να παίζουμε μουσική. Από τη στιγμή που οι εσωτερικοί χώροι είναι κλειστοί και τα κέντρα διασκέδασης δεν μπορούν να ανοίξουν, για ποιο λόγο να μην υπάρχει μουσική;»τονίζει.

Ακόμη, στέκεται και σε ακόμη ένα πράγμα, όπως ότι κάποιοι ΚΑΔ όπως τα καφενεία, που μάλλον δεν τους επιτρέπεται να ανοίξουν. «Αυτά που έχουν εξωτερικό χώρο, γιατί να μην ανοίξουν; Και εδώ υπάρχει κενό», λέει.

Στην περιοχή, τονίζει, κάποια μαγαζιά δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν (λόγω ΚΑΔ) ιδίως σε ό,τι αφορά τα καφενεία και κάποια άλλα λίγα.

Σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι επαγγελματίες, ευχήθηκε να μπουν τα χρήματα της Επιστρεπτέας 7, αλλά και τ ο πρόγραμμα χρηματοδότησης της εστίασης που θα «τρέξει» μετά τις 10 Μαΐου και ευελπιστούν να είναι άμεση η καταβολή των χρημάτων.

«Ευελπιστούμε και σε κάποιες αλλαγές. Χωρίς μουσική, χωρίς χρηματοδοτικό εργαλείο με άμεση καταβολή χρημάτων θα είναι δύσκολα», λέει ο κ. Κάλφας.

διαβάστε επίσης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 469 κρούσματα (Παρασκευή) – Μικρός ο αριθμός και σε ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα 469 τα νέα κρούσματα – 307 οι διασωληνωμένοι, 20 θάνατοι Στη Δ. Μακεδονία εντοπίζονται: Στην ΠΕ Γρεβενών ...