Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ενημέρωση του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Κάλφα ,αναφορικά με τις ζημιές που προκάλεσε η «ΜΗΔΕΙΑ» σε καλλιεργητές του Δήμου Εορδαίας (Ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Ενημέρωση του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Κάλφα ,αναφορικά με τις ζημιές που προκάλεσε η «ΜΗΔΕΙΑ» σε καλλιεργητές του Δήμου Εορδαίας (Ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία «ΜΗΔΕΙΑ» σε διάφορες καλλιέργειες της Εορδαίας, ενημερώθηκε σήμερα ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Κάλφας μετά την εκτίμηση και καταγραφή , που πραγματοποίησαν οι Γεωπόνοι -εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ στην περιοχή .

«Πρόκειται για την πρώτη εκτίμηση και αυτοψία από εκπροσώπους του ΕΛΓΑ των ζημιών , που άφησε πίσω της η «ΜΗΔΕΙΑ» σε όλη την Εορδαία» , σύμφωνα με τον κ. Κάλφα ,ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα ζητήσει από την Πολιτεία να προχωρήσουν οι διαδικασίες καταγραφής , ώστε να επισπευθεί και η καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες καλλιεργητές της Εορδαίας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ολόκληρη η συγκλονιστική ομιλία του Παναγιώτη Μωυσιάδη, στην εκδήλωση «Πτολεμαΐδα, τόπος μνήμης και διεκδίκησης», αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ποντίων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κορωνοϊός: Μείωση των ενεργών κρουσμάτων την Δευτέρα στην Δυτική Μακεδονία. Πως κατανέμονται τα 20 ...