Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ενημέρωση των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης για τις αρμοδιότητές τους – Συνάντηση στο Κοβεντάρειο (video)

Ενημέρωση των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης για τις αρμοδιότητές τους – Συνάντηση στο Κοβεντάρειο (video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνάντηση με όλους τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, είχε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του Κοβεντάρειου ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, παρουσία των διευθυντών των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και των αντιδημάρχων.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι αλλαγές που υπάρχουν στα καθήκοντα των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, σε σχέση με την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο. Χαρακτηριστικό αυτής της αυτοδιοικητικής περιόδου είναι η εκλογή πολλών νέων ανθρώπων ως πρόεδροι και μέλη στα συμβούλια των κοινοτήτων, συνεπώς ένας στόχος της συνάντησης ήταν να επικεντρωθεί σε διαδικαστικού τύπου ζητήματα. Οι διευθυντές των υπηρεσιών ενημέρωσαν τους προέδρους των κοινοτήτων για τις αρμοδιότητές τους, τον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν, τον τρόπο που θα συνεργάζονται με τον Δήμο. «Με το ξεκίνημα αυτής της αυτοδιοικητικής περιόδου είναι επιθυμητό να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες προϊποθέσεις για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο δήμαρχος κ. Μαλούτας στον «Π», προσθέτοντας πως έχει οριστεί αντιδήμαρχος δημοτικών διαμερισμάτων για να υπάρξει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα εξυπηρέτησης των πολιτών.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας