Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ενημέρωση της ΔΕΥΑ Εορδαίας προς τους πολίτες για τις ώρες εξυπηρέτησης του κοινού – Αναστέλλονται οι διακοπές συνδέσεων ύδρευσης – Πληρωμές λογαριασμών και με e-banking

Ενημέρωση της ΔΕΥΑ Εορδαίας προς τους πολίτες για τις ώρες εξυπηρέτησης του κοινού – Αναστέλλονται οι διακοπές συνδέσεων ύδρευσης – Πληρωμές λογαριασμών και με e-banking

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας, λαμβάνοντας τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και εφαρμόζοντας τις οδηγίες που εξέδωσε το Υπουργείου Υγείας, για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού (COVID-19), και τον περιορισμό μετάδοσής του, ενημερώνει τους πολίτες – καταναλωτές της, ότι η προσέλευσή τους και η συναλλαγή τους με τις Υπηρεσίες της Επιχείρησης θα γίνονται από τις 08.00 π.μ. έως τις 12.00 μ..

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών στα πλαίσια πάντα της Κοινωνικής ευαισθησίας, η Επιχείρηση αναστέλλει  για το επόμενο χρονικό διάστημα τις διακοπές συνδέσεων Ύδρευσης των καταναλωτών λόγω οφειλών.

Το Ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α.Ε., το οποίο λειτουργεί επί της Οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου (αγορά) θα παραμείνει κλειστό και θα λειτουργεί μόνο το Ταμείο, που στεγάζεται στα Γραφεία της Επιχείρησης (Υδραγωγείο).

Επίσης τίθενται στην διάθεση των καταναλωτών τα τηλ.: 2463027456 & 2463024823, ενώ υπενθυμίζεται, ότι η υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών με e-banking.

Παρακαλούνται όλοι οι Πολίτες να εφαρμόζουν τους κανόνες ΥΓΙΕΙΝΗΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για τη μη εξάπλωση του  Κορωνοϊού (COVID-19).

                                                                                ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

 

Δήμος Εορδαίας-ΔΕΤΗΠ: Αναβολή στην ημερομηνία έναρξης κατάθεσης δικαιολογητικών για έκπτωση στο κόστος τηλεθέρμανσης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team