Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Εκδηλώσεις για την πρωτοχρονιά στην Αναρράχη – Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Εκδηλώσεις για την πρωτοχρονιά στην Αναρράχη – Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το τοπικό Συμβούλιο  Αναρράχης σε συνεργασία με τους  συλλόγους του χωριού σας προσκαλεί στης εκδηλώσεις  πρωτοχρονιάς που διοργανώνουν στο Δ.Δ. Αναρράχης το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  έχει ως εξής:

 

-Τρίτη  31 Δεκεμβρίου 2019   παραμονή πρωτοχρονιάς αναβίωση του εθίμου της  <Σούρβας> όπου καρναβαλιστές με την συνοδεία ζουρνάδων θα περιφέρονται στο χωρίο φέρνοντας το μήνυμα της αλλαγής του νέου έτους θα ακολουθήσει   γλέντι .   

– Τετάρτη 01 Ιανουαρίου 2020 ανήμερα του νέου έτους  γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωρίου με άφθονο κρασί τσιγαρίδες και παρέλαση καρναβαλικών αρμάτων .

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...