Αρχική > Slider > Πορεία των φοιτητών του Πολυτεχνείου στους δρόμους της Κοζάνης – Συμβολικός ολιγόλεπτος αποκλεισμός της Οδού Παύλου Μελά (φωτογραφίες-video)

Πορεία των φοιτητών του Πολυτεχνείου στους δρόμους της Κοζάνης – Συμβολικός ολιγόλεπτος αποκλεισμός της Οδού Παύλου Μελά (φωτογραφίες-video)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

«ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ»

Δυναμική πορεία πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης στους κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης οι φοιτητές των τριών Πολυτεχνικών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αντιδρώντας στη συγχώνευση με τα ΤΕΙ και στο Νομοχέδιο Γαβρόγλου. Οι φοιτητές κρατώντας στα χέρια και σχετικά πανό και φωνάζοντας συνθήματα εξέφρασαν την ανησυχία τους για τον τροπο με τον οποίο γίνεται η συζήτηση για την συμπόρευση των δύο ιδρυμάτων, ειδικότερα σε ό,τι αφορά το μέλλον τους και την αξία των πτυχίων τους μετά την όποια συγχώνευση.

Το Συντονιστικό της Κατάληψης των τμημάτων Μηχανικών Περιβάλλοντος, Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών προχώρησαν σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους, μοίρασαν σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια σε διερχόμενους και κατέληξαν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, όπου και πραγματοποίησαν συμβολικό ολιγόλεπτο αποκλεισμό της κεντρικής οδού Παύλου Μελά.

Εντωμεταξύ, συνεχίζεται από τις 21 Νοεμβρίου η κατάληψη στην Πρυτανεία του Ιδρύματος, ενώ παραμένουν υπό κατάληψη και τα τρία τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών θα κάνει γενική συνέλευση στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης για να αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεων, ενώ θα υπάρξει συμμετοχή και στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στις 28/11 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες καλέστηκε νέα γενική συνέλευση για τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης και για τα τρία πολυτεχνικά τμήματα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη