Αρχική > Slider > Δωρεά ελικοπτέρου – ασθενοφόρου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο από τον Δήμο Εορδαίας

Δωρεά ελικοπτέρου – ασθενοφόρου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο από τον Δήμο Εορδαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Κατά τον καλύτερο τρόπο αξιοποιεί ο Δήμος Εορδαίας το οικονομικό του πλεόνασμα. Με σημερινή, απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατόπιν εισήγησης ου δημάρχου Σάββα Ζαμανίδη, θα γίνει δωρεά ελικοπτέρου ασθενοφόρου, ύψους 450.000 ευρώ, με όλο τον σχετικό εξοπλισμό, το οποίο θα εδρεύει στο ελικοδρόμιο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Αυτό θα εγκατασταθεί σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας και θα εξυπηρετεί ασθενείς από ολόκληρη τη Δ. Μακεδονία αλλά και ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα γενικότερα. Ο Δήμαρχος τόνισε, ακόμη, ότι και μια ζωή να σωθεί είναι κάτι το σημαντικό και στους όρους θα τεθεί η έδρα του να είναι αποκλειστικά στο χώρο του Μποδοσάκειου για να μην γίνει αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, όπου διάφορα μηχανήματα πήγαιναν σε διάφορα νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας.
Η εισήγηση του δημάρχου έγινε δεκτή από τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι υπερψήφισαν σχεδόν ομόφωνα, με εξαίρεση το λευκό από την Αντωνία Χόλμπα από την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Επίσης, ο δήμαρχος ανέφερε ότι θα χορηγήσει κονδύλιο 100.000 ευρώ για διάφορες ελλείψεις που έχουν οι κλινικές του Μποδοσάκειου.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team