Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δωρεά ειδικού οχήματος – ασθενοφόρου για το ΕΚΑΒ από την Ιωαννίδης α.ε. στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Δωρεά ειδικού οχήματος – ασθενοφόρου για το ΕΚΑΒ από την Ιωαννίδης α.ε. στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στη δωρεά ενός ειδικού καινούριου ειδικού οχήματος που θα χρησιμοποιηθεί ως ασθενοφόρο για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας και θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή, προχώρησε η εταιρεία ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.. Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της προς την εταιρεία, η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σημειώνει:

«Με χαρά πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της Ιωαννίδης α.ε. αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, για τη δωρεά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενός καινούργιου ειδικού οχήματος για το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας. Το όχημα αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως ασθενοφόρο για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών υγείας στην Περιφέρειά μας.

Τέτοιες πρωτοβουλίες στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε είναι σημαντικές γιατί αναβαθμίζουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους συμπολίτες μας, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στις μονάδες υγείας στην Περιφέρειά μας.

Παράλληλα αποτελούν στην πράξη δείγμα γενναιόδωρου φρονήματος και κατανόησης κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να την αναλάβουν.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του ομίλου κ. Φίλιππα Ιωαννίδη για την ευγενική αυτή χορηγία – δωρεά στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί οι Δυτικομακεδόνες κατά του κορωνοϊού».

 

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away. Είναι μια ...