Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης: Τη Δευτέρα η συνεδρίαση για την Ακρινή

Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης: Τη Δευτέρα η συνεδρίαση για την Ακρινή

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, με θέμα το μέλλον της μετεγκατάστασης της Ακρινής, αλλά και το αίτημα για ενημέρωση από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας ή άλλων αρμοδίων, για το λεγόμενο project «πράσινο χωριό».

Το αίτημα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει καταθέσει από την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ακρινής, Θεοχάρης Καζαντζίδης, ενώ χθες ανάλογο αίτημα κατέθεσε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος, Κώστας Πουτακίδης.

Η δημοτική αρχή σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες έχει αποδεχθεί το αίτημα της συνεδρίασης, η οποία δεν θα είναι ειδική(βάση του κώδικα), θα έχει όμως ως πρώτο και κύριο θέμα την Ακρινή.

Η πρόσκληση αναμένεται να βγει την Πέμπτη, με τη συνεδρίαση να βρίσκεται υπό αίρεση μόνο εάν προκύψει το πολυπόθητο ραντεβού του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων με τον Υπουργό, Κώστα Σκρέκα, το οποίο θα επιβάλλει την παρουσία του Δημάρχου, Λάζαρου Μαλούτα, στην Αθήνα.

Τις επόμενες ημέρες θα προκύψει και η σύνθεση των καλεσμένων στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, καθώς εκτός από τους εκπροσώπους της Ακρινής, ενδέχεται στη συνεδρίαση να συμμετέχουν βουλευτές, εκπρόσωποι της περιφέρειας και άλλοι φορείς.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εντείνεται η αστυνόμευση για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων στην περιοχή

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αύξηση της δραστηριότητας των αστυνομικών αρχών έχει αποφασιστεί  ειδικά για την περιοχή της ΠΕ Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ...