Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Κοζάνης: Πρωτοβουλία για τη στήριξη των τοπικών προϊόντων

Δήμος Κοζάνης: Πρωτοβουλία για τη στήριξη των τοπικών προϊόντων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Συνάντηση με εκπροσώπους των σουπερμάρκετ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Κοζάνης, είχε ο δήμαρχος, Λάζαρος Μαλούτας, το μεσημέρι της  Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2020.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η στήριξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων, ανάγκη που γίνεται ακόμη πιο επιτακτική ενόψει της μεταλιγνιτικής περιόδου.

«Το παρών» στη διαδικασία έδωσαν ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Κυριακίδης, και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στο πλαίσιο της συνάντησης διαπιστώθηκε θετική ανταπόκριση από την πλευρά των εκπροσώπων των σουπερμάρκετ, ενώ αναδείχτηκε ότι ήδη υπάρχουν αρκετά προϊόντα διαθέσιμα στα ράφια, με το ενδιαφέρον για την ύπαρξη ακόμη περισσότερων να είναι έκδηλο.

Η δημοτική αρχή το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με παραγωγούς, αναλαμβάνοντας τη  διασύνδεση μεταξύ των εμπλεκομένων, για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς: Παραμένουν στο «βαθύ κόκκινο» ΠΕ Κοζάνης και Δήμος Καστοριάς – Τι ανακοίνωσε για άνοιγμα δραστηριοτήτων στη χώρα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Νέες ανακοινώσεις για τα μέτρα που ισχύουν στη χώρα λόγω κορωνοϊού έκανε σήμερα η κυβέρνηση. Όπως ανακοίνωσε ο ...