«Δεν προτείνουμε την υποβάθμιση κανενός νοσοκομείου στην Περιφέρεια μας», τόνισε την Πέμπτη από τα Γρεβενά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας σε ανοιχτή εκδήλωση την πρόταση για την αναδιοργάνωση και ενίσχυση των υπηρεσιών και δομών υγείας προς όφελος των πολιτών στο πλαίσιο συνολικού σχεδιασμού.
Μιλάμε για μια συνολική αναβάθμιση του υγειονομικού χάρτη, επεσήμανε ο Γιώργος Αμανατίδης κάνοντας παράλληλα λόγο για μία ολοκληρωμένη πρόταση που στόχο έχει την ετοιμότητα της Περιφέρειας σε επίπεδο προτάσεων και ως τελικό αποτέλεσμα τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας για κάθε πολίτης της Δυτικής Μακεδονίας.
«Δεν προτείνουμε την υποβάθμιση της υγείας στην Δυτική Μακεδονία, αντίθετα προτείνουμε τρόπους βελτίωσης», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης, έχοντας δίπλα του τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Τάσο Φούντογλου και τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Γιάννη Τσακνάκη.

Στα Γρεβενά υπήρξαν έντονες αντιδράσεις το προηγούμενο διάστημα και σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου για το γεγονός πως η πρόταση της Περιφέρειας, παρουσιάζει το Νοσοκομείο της πόλης, ως νοσοκομείο «ακτίνα» του Νοσοκομείου Κοζάνης.
Από την πλευρά του ο Τάσος Φούντογλου έκανε λόγο για συζήτηση σε «άψογο κλίμα» όπου αποσαφηνίστηκαν οι πραγματικές προθέσεις της περιφερειακής αρχής απέναντι στις εύλογες αγωνίες μιας ολόκληρης κοινωνίας.
«Κανένα κλείσιμο νοσοκομείων και ενδυνάμωση επιτέλους του συστήματος υγείας μας με νοσοκομειακές υπηρεσίες που δεν είχαμε ποτέ και τις οποίες πλέον διεκδικούμε με πάθος».
Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας σχολίασε και τη στιγμή έντασης με πρωταγωνιστή τον ίδιο, υποστηρίζοντας πως αυτή αφορούσε μια «εξαιρετικά μικρή μειοψηφία η οποία επέλεξε για μια ακόμα φορά τη διαστρέβλωση και τις προσωπικές επιθέσεις».
















![Black Friday 2021: Ποιες είναι οι 10 κατηγορίες προϊόντων στις οποίες στοχεύουν φέτος οι Έλληνες [λίστα]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2021/11/black-friday-350x250.jpg)
















