Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Δέματα με τρόφιμα αντί συσσιτίου λόγω κορωνοϊού από τον «Καλό Σαμαρείτη» – Στόχος η επέκταση του προγράμματος εν μέσω Πάσχα με πρωτοβουλία του Δήμου Εορδαίας

Δέματα με τρόφιμα αντί συσσιτίου λόγω κορωνοϊού από τον «Καλό Σαμαρείτη» – Στόχος η επέκταση του προγράμματος εν μέσω Πάσχα με πρωτοβουλία του Δήμου Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη βοήθειας, συνεχίζει να βρίσκεται ο φιλανθρωπικός σύλλογος της Πτολεμαΐδας «Καλός Σαμαρείτης».

Παρά το γεγονός ότι έχει ανασταλεί η διαδικασία του μαγειρέματος, μέσω της οποίας ο σύλλογος σίτιζε καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας, το κοινωνικό έργο του συλλόγου δεν σταματάει παρά τον κορωνοϊό.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Π» ο πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Πατσινακίδης, παρά το γεγονός ότι σταμάτησε η μαγειρική λόγω εκτάκτων μέτρων, η προσπάθεια προσφοράς στον συνάνθρωπο όχι μόνο σταματάει αλλά μεγαλώνει.

Μάλιστα χθες το πρωί ο πρόεδρος του συλλόγου είχε συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου Εορδαίας, με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Πλακεντά, προκειμένου να ενταχθούν κι άλλα άτομα σε αυτή τη δράση.

Στόχος είναι να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα μαγειρεία μέσα στην περίοδο των εορτών του Πάσχα, για συσσίτιο για 150 άτομα.

Προς το παρών, αντί για μαγειρεμένο φαγητό, τα άτομα παραλαμβάνουν δέματα με τρόφιμα από τον σύλλογο και όσοι δεν μπορούν να μαγειρέψουν λαμβάνουν κονσέρβες γευμάτων.

Σε ό,τι αφορά τη διανομή των τροφίμων, όσοι είναι από Πτολεμαΐδα, τα παραλαμβάνουν οι ίδιοι ή τα στέλνει ο σύλλογος και όσοι είναι από χωριά, αναλαμβάνει ο Δήμος τη μεταφορά τους, μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».


Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team