Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Δελτίο Τύπου του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη για συνάντηση με την ηγεσία του υπ. Παιδείας- Διαβεβαίωση ότι το Δημοτικό Σχολείο Μελίτης θα συνεχίσει να λειτουργεί ως 6θεσιο.

Δελτίο Τύπου του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη για συνάντηση με την ηγεσία του υπ. Παιδείας- Διαβεβαίωση ότι το Δημοτικό Σχολείο Μελίτης θα συνεχίσει να λειτουργεί ως 6θεσιο.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε διαδοχικά την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Συναντήθηκε με την υπουργό κα Νίκη Κεραμέως, στη συνέχεια με τον υφυπουργό κ. Βασίλη Διγαλάκη και τέλος με τη Γενική Γραμματέα κα Αναστασία Γκίκα.

Τα θέματα τα οποία συζήτησαν, ήταν η πορεία των φακέλων-προτάσεων για τη δημιουργία δύο νέων τμημάτων στη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας και στη Γεωπονική Σχολή Φλώρινας, καθώς επίσης και το θέμα που δημιουργήθηκε με την υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης.

Ως προς το θέμα της ίδρυσης και λειτουργίας των δύο νέων τμημάτων, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης.

Για το θέμα της λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι το σχολειό θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως εξαθέσιο, όπως λειτουργούσε και όλα τα προηγούμενα χρόνια και ότι εν ευθέτω χρόνω το πενταθέσιο θα γίνει και τυπικά εξαθέσιο.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team