Αρχική > Ενέργεια > Χωρίς τηλεθέρμανση Κοζάνη, Ν. Χαραυγή και ΖΕΠ λόγω βλάβης στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου – Τι αναφέρει η ΔΕΥΑΚ

Χωρίς τηλεθέρμανση Κοζάνη, Ν. Χαραυγή και ΖΕΠ λόγω βλάβης στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου – Τι αναφέρει η ΔΕΥΑΚ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές ότι σήμερα Δευτέρα 27-01-2020, λόγω βλαβών στις μονάδες  IV και III του ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου στις 3:00 π.μ και 12:00 αντίστοιχα, οι οποίες παρείχαν θερμική ενέργεια στην Τηλεθέρμανση Κοζάνης και ευρισκόμενη εκτός λειτουργίας η μονάδα V αυτού, διεκόπη πλήρως και αναγκαστικά η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης σε ολόκληρη την πόλη της Κοζάνης, στην Ν. Χαραυγή και στην ΖΕΠ.

Το λεβητοστάσιο αιχμής της επιχείρησης δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες θερμικής ενέργειας της κατανάλωσης σε αυτό το χρονικό διάστημα της χειμερινής περιόδου χωρίς να λειτουργεί καμία μονάδα ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Διεύθυνση του ΑΗΣ, μία μονάδα θα παρέχει θερμική ενέργεια σήμερα τις βραδινές ώρες και σε συνδυασμό με την λειτουργία του λεβητοστασίου αιχμής της επιχείρησης, θα αποκατασταθεί σταδιακά η λειτουργία διανομής του δικτύου της Τηλεθέρμανσης.

Με την λειτουργία και δεύτερης μονάδας του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου αύριο 28-01-2020 θα αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Από τη

                                                                                                         Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 520 νέα κρούσματα (Τετάρτη) – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Κοζάνης, Φλώρινας, Γρεβενών και Καστοριάς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail 520 κρούσματα, 14 θάνατοι, 271 διασωληνωμένοι Στη Δυτική Μακεδονία εντοπίζονται: Στην ΠΕ Γρεβενών  1 νέο κρούσμα, στην ΠΕ ...