Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Χαρδαλιάς: Παράταση του αυστηρού Lockdown στην Εορδαία έως την 1η Φεβρουαρίου

Χαρδαλιάς: Παράταση του αυστηρού Lockdown στην Εορδαία έως την 1η Φεβρουαρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Παράταση του αυστηρού lockdown στον Δήμο Εορδαίας ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Για την ΤΚ Κρόκου Κοζάνης, επίσης, ανακοίνωσε παράταση έως και 1/2, ενώ παρατείνεται το αυστηρό Lockdown και στην ΤΚ Σιάτιστας.

Στην Εορδαία υπάρχουν 66 ενεργά κρούσματα, στον Κρόκο 33 και 13 ενεργά κρούσματα στη Σιάτιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση Χαρδαλιά.

Στην Εορδαία, πάντως, παρατείνονται τα περιοριστικά μετρα, παρότι είχαν μειωθεί από τα 104 ενεργά την προηγούμενη εβδομάδα.

 

ΠΑΝΕΛΛΔΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς δεν επιτρέπεται πανελλαδικά, η μετακίνηση από νομό σε νομό, ενώ απαγορεύεται πανελλαδικά  η μετακίνηση μετά τις 9 το βράδυ.

Αποφασίστηκε η παράταση της απαγόρευσης του κυνηγιού και του ψαρέματος, πανελλαδικά, εκτός από τρεις περιφερειακές ενότητες σε Ροδόπη και Ξάνθη.

Ανοίγουν από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: «Όλη η πλατεία ένα παιχνίδι» για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – Μίνι βόλεϊ και τένις στην πρώτη γραμμή

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 η εκδήλωση του Δήμου Γρεβενών «Όλη η ...