Αρχική > Ελλάδα > Αρκτούρος: Καμπάνια επικοινωνίας: Το Σιωπηλό Δάσος

Αρκτούρος: Καμπάνια επικοινωνίας: Το Σιωπηλό Δάσος

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Βρισκόμαστε σε ένα πυκνό δάσος. Ένας άνδρας βαδίζει, φορώντας ακουστικά.

Το περιβάλλον έχει μια απόκοσμη, ατμοσφαιρική όψη. Οι ήχοι της φύσης είναι άφθονοι και πλούσιοι. Ακούγονται πουλιά να κελαηδούν, φωνές πολλών διαφορετικών άγριων ζώων.

Κάποια στιγμή ο άνδρας σταματά και κοντοστέκεται. Στο βλέμμα του διακρίνεται μια αγωνία. Βγάζει τα ακουστικά. Τότε, όλοι αυτοί οι πλούσιοι ήχοι που ακούγονταν πριν σταματούν απότομα! Ακούγονταν μόνο μέσα από τα ακουστικά και όχι από το περιβάλλον! Ο άνδρας κοιτάζει γύρω του με ανησυχία, μέσα στην απόκοσμη σιγή. Ξαναφοράει τα ακουστικά και ακούει πάλι τους ήχους.

Ξαφνικά, ο άνδρας πετάγεται από τον ύπνο του, καθώς κοιμόταν. Ανοίγει τα μάτια, κοιτάζει γύρω του με αγωνία και ακούει τους ήχους της φύσης και των ζώων να παραμένουν πλούσιοι και δυνατοί! Ο άνδρας χαμογελά ανακουφισμένος, καταλαβαίνοντας ότι αυτό που βίωσε πριν ήταν απλώς ένα κακό όνειρο.

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια επικοινωνίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη τονίζει τη σημασία της βιοποικιλότητας στο φυσικό μας περιβάλλον, ένα θέμα που παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ. Ο κίνδυνος εξαφάνισης πολλών ειδών ζώων και φυτών, άλλωστε, απειλεί και την εξαφάνιση ολόκληρων οικοσυστημάτων. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ από την ίδρυσή του εργάζεται ακατάπαυστα για την προστασία σημαντικών ειδών δεικτών για το φυσικό περιβάλλον όπως ο λύκος και η αρκούδα, και για την αειφορική διαχείριση των βιοτόπων τους.

Το σποτ προβάλλεται όλο τον Οκτώβριο στα τηλεοπτικά ΜΜΕ περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας με την έγκριση του ΕΣΡ.

Την καμπάνια επικοινωνίας με τίτλο «ΣΙΩΠΗΛΟ ΔΑΣΟΣ» εμπνεύστηκε για μία ακόμη φορά η έμπειρη δημιουργική ομάδα της attp, της εταιρείας που για 15 σχεδόν χρόνια υποστηρίζει επικοινωνιακά τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ. Η attp υλοποίησε την καμπάνια ενώνοντας τις δυνάμεις τους με την εταιρεία παραγωγής BRIGHTSHOE.

Όλοι οι συντελεστές εργάστηκαν στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και της κοινωνικής ευθύνης τους.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Καστοριά: Γέφυρα σωτηρίας για τη διάσωση τραυματισμένου ζαρκαδιού στο Νεστόριο

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Γέφυρα σωτηρίας στήθηκε χθες το βράδυ στο Νεστόριο Καστοριάς για τη διάσωση ενός τραυματισμένου ...