Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το ΠΑΣΧΑ , λίγες μέρες απομένουν και η αγοραστική κίνηση άρχισε σιγά-σιγά να “ζεσταίνεται” . Το πόσο “αλμυρό” θα είναι το φετινό πασχαλινό τραπέζι και το πού κυμαίνονται οι τιμές των αμνοεριφίων, απασχολούν τους καταναλωτές , που επιδίδονται στην έρευνα αγοράς.
Οι επιβαρύνσεις της καθημερινότητας με αυξήσεις στα καύσιμα , στην ενέργεια και στα τρόφιμα , έκαναν την αγορά της Πτολεμαΐδας να κινείται, κάτω από τον πήχη των προσδοκιών και των αναγκών της .
Για την κίνηση στην αγορά και για το πού κυμαίνονται οι τιμές πώλησης του οβελία μας μίλησε ο υπεύθυνος του γνωστού Κρεοπωλείου “ΛΟΥΚΑΣ” ο Βαγγέλης Κοντάκας , εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο κόσμος , παρά τις μικρές αυξήσεις, θα προμηθευτεί για τη σούβλα το αρνάκι ή το κατσικάκι , όπως τα Πασχαλινά Έθιμα επιτάσσουν .
Ο κ. Κοντάκας ανέφερε ότι οι καταναλωτές έχουν περιορίσει λίγο τις ποσότητες στα κρεατικά ,σε σύγκριση με άλλες χρονιές, όμως το έθιμο του οβελία καλά κρατεί στη χώρα μας . Στη συνέχεια ο κ. Κοντάκας μας ξενάγησε στις δελεαστικές βιτρίνες των ψυγείων του με τα πρωτότυπα και υπέροχα “κρεατοποιήματά” του, συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο , ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για “Καλή Ανάσταση” και “Ευλογημένο Πάσχα” σε όλους τους συμπολίτες μας , ευχαριστώντας ιδιαίτερα εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν την επιχείρηση και εμπιστεύονται τα προϊόντα της.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ