Σε αποκριάτικους ρυθμούς μπαίνει η Κοζάνη με το μασκέ πάρτι που διοργανώνουν τα Θεατρικά Εργαστήρια του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κοζάνης. Η εκδήλωση έχει ως κεντρικό θέμα τους «Μεγάλους Θεατρικούς Έρωτες» και απευθύνεται σε όσους θέλουν να συνδυάσουν τη θεατρική φαντασία με τη διασκέδαση.
Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, από τις 21:00, στον χώρο Le Roi, προσφέροντας ένα σκηνικό που ταιριάζει απόλυτα στο ερωτικό και αποκριάτικο ύφος της βραδιάς. Οι διοργανωτές προτρέπουν το κοινό να ντυθεί σε ζευγάρια, αντλώντας έμπνευση από εμβληματικούς θεατρικούς ρόλους και ιστορίες αγάπης.
Τη μουσική επένδυση της βραδιάς θα συνοδεύσουν αγαπημένες επιτυχίες από τις δεκαετίες του ’70, ’80 και ’90, δημιουργώντας ένα νοσταλγικό αλλά και χορευτικό κλίμα.































