Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Αποχώρησαν οι παρατάξεις Κοσμίδη και Γκερεχτέ από τη συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δήμο Βοΐου. Βίντεο

Αποχώρησαν οι παρατάξεις Κοσμίδη και Γκερεχτέ από τη συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δήμο Βοΐου. Βίντεο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Αποχώρησαν οι παρατάξεις Κοσμίδη και Γκερεχτέ από τη συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δήμο Βοΐου, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενεργοί Πολίτες, Δημήτρης Κοσμίδης, έκανε αναφορά σε ένα κωδικό κληροδοτημάτων, όπου σύμφωνα με τον ίδιο ήταν μή σύννομος και είπε πως αποχωρεί.

Ο Νίκος Καλογερίδης υπεύθυνος επί των οικονομικών και για την κατάρτιση του προϋπολογισμού, είπε πως ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε από το παρατηρητήριο και πως αν υπήρχαν προβλήματα, θα είχε απορριφθεί.

Είχε προηγηθεί ο Λάζαρος Γκερεχτές, επικεφαλής του συνδυασμού Βόιο, Υπεύθυνα Μαζί, που ζήτησε να θεωρηθούν παρόντες τηλεφωνικά μερικοί από τους συμβούλους του που δεν μπόρεσαν να συνδεθούν με την τηλεδιάσκεψη, για να παραμείνει στη διαδικασία, κάτι που απορρίφθηκε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Αλέκο Ζιμπιλίδη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη συζήτηση όλος ο συνδυασμός.

Τελικά, ο πρόεδρος θεώρησε παρόντες τους συμβούλους που συνδέθηκαν στην τηλεδιάσκεψη και παρά την αποχώρηση, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τους εναπομείναντες συμβούλους, και ο προϋπολογισμός πέρασε κατά πλειοψηφία με τη διαφοροποίηση του Μιχάλη Καραμπατζιά σε συγκεκριμένα σημεία.

Δείτε όλη τη συνεδρίαση από τη ζωντανή μετάδοση του siera fm

 

Πηγή: https://sierafm.gr/

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πως θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά Αμυνταίου της Δευτέρας 1 Μαρτίου– Ποια τα μέτρα ασφαλείας – Συμμετέχοντες

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε   Την συμμετοχή των δραστηριοποιούμενων πωλητών ...