Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ανταποκρίθηκε το ΥΠΕΝ και η ΔΕΗ στην παρέμβαση Μιχάλη Παπαδόπουλου για τη συνέχιση λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς – Υπήρξε ανησυχία για την τηλεθέρμανση της Πτολεμαΐδας

Ανταποκρίθηκε το ΥΠΕΝ και η ΔΕΗ στην παρέμβαση Μιχάλη Παπαδόπουλου για τη συνέχιση λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς – Υπήρξε ανησυχία για την τηλεθέρμανση της Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ανταποκρίθηκε το Υπουργείο Ενέργειας στην παρέμβαση του βουλευτή Κοζάνης της ΝΔ και π. υπουργού, Μιχάλη Παπαδόπουλου, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στο «σύστημα» η μονάδα 4 του ΑΗΣ Καρδιάς, μονάδα από την οποία παίρνει τηλεθέρμανση η πόλη της Πτολεμαΐδας, δίνοντας έτσι τέλος στην αγωνία που είχε δημιουργηθεί. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η ΔΕΗ ειδοποίησε με έγγραφό της την μονάδα ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί.

Είχε προηγηθεί σχετική επικοινωνία του κ. Παπαδόπουλου με τον υφυπουργό Ενέργειας Γ. Θωμά, έπειτα από σχετική ενημέρωση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά για πιθανό σταμάτημα της μονάδας 4 του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος σε σχετική του ανάρτηση, τόνισε πως  έχει ζητήσει και νομοθετική ρύθμιση όπου θα λύνει οριστικά το πρόβλημα για τη λειτουργία των τηλεθερμάνσεων ώστε να μπαίνουν πρώτες στο σύστημα οι μονάδες που εξυπηρετούν τηλεθέρμανση.

Η αρχική ανάρτηση του κ. Παπαδόπουλου έχει ως εξής:

«Μετά από ενημέρωση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά για πιθανό σταμάτημα της μονάδας 4 του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ , η οποία τροφοδοτεί την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας , επικοινώνησα με το Υπουργείο Ενέργειας, τον Υφυπουργό Γεράσιμο Θωμά ο οποίος δεσμεύτηκε εντός της ημέρας να λύσει το πρόβλημα . Άλλωστε θυμίζω ότι από τον Δεκέμβριο έχω ζητήσει νομοθετική ρύθμιση όπου οι μονάδες των ΑΗΣ που χρησιμοποιούνται για να δουλεύουν οι τηλεθερμάνσεις , σε κακές καιρικές συνθήκες , να προηγούνται στο σύστημα , όποτε να μην υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της Τηλεθέρμανσης . Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσει η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης , ιδιαίτερα τώρα σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα μας και την Κοζάνη και Πτολεμαΐδα ιδιαίτερα».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team