Αρχική > Ελλάδα > Ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για παιδιά

Ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για παιδιά

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Από σήμερα θα είναι ανοιχτή και η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό ραντεβού εμβολιασμού των παιδιών 12-15 ετών.

Το ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών θα μπορεί να γίνεται από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr με κωδικούς Taxisnet και το ραντεβού θα μπορεί να το κλείσει οποιοσδήποτε από τους γονείς που ανήκει στην ίδια οικογενειακή μερίδα με το παιδί.

Επίσης, το ραντεβού του παιδιού θα μπορεί να κλειστεί στα ΚΕΠ ή στα φαρμακεία, προσκομίζοντας ο γονέας τα ταυτοποιητικά στοιχεία τα δικά του και του παιδιού.

Τα παιδιά θα πρέπει να προσέρχονται για εμβολιασμό στα εμβολιαστικά κέντρα συνοδευόμενα από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.

H καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας Μαρία Τσολιά, μιλώντας στην ΕΡΤ, προσπάθησε να κατευνάσει την αγωνία και τους φόβους των γονιών για το εάν πρέπει να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, εξηγώντας ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και ότι δεν μπορούμε να έχουμε ανεμβολίαστη μια ομάδα πληθυσμού που μολύνει.

Όπως είπε, «τα παιδιά, αν και δεν αρρωσταίνουν συχνά, σπάνια μπορεί να αρρωστήσουν σοβαρά. Το άλλο είναι ότι θέλουμε να έχουμε ανοιχτά σχολεία το φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένων και των εφήβων. Δεν θέλουμε τα παιδιά να είναι έξω από το σχολείο».

 

Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού για τα 30 ΙΕΚ ΟΑΕΔ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σήμερα, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση ...