Στις 27 Οκτωβρίου, την τελευταία Κυριακή του μήνα, θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω.
Πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου, στις 4 π.μ., οι δείκτες των ρολογιών θα γυρίσουν μία ώρα πίσω.
Η επόμενη αλλαγή ώρας θα είναι τον Μάρτιο του 2020. Ώρα θα αλλάξουμε και τον Οκτώβριο του 2020 και ενδεχομένως τον Μάρτιο του 2021.
Υπενθυμίζουμε ότι η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει αποφασίσει την κατάργηση της αλλαγής ώρας το 2021.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η αλλαγή ώρας πρέπει να σταματήσει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα, ενώ για τα κράτη – μέλη που επιθυμούν τη χειμερινή ώρα, η αλλαγή θα γίνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου 2021.
Πηγή: dikaiologitika.gr






















![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-360x180.jpg)



![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




