Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Αίτημα για αύξηση στο 8% του κονδυλίου εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Αίτημα για αύξηση στο 8% του κονδυλίου εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην αύξηση του ποσοστού απόδοσης των κονδυλιών από τις εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου στο 8% προς το Πράσινο Ταμείο, θα ζητήσει με ψήφισμά του το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο συνεδριάζει αυτή την ώρα.

Όπως ζήτησε στην έναρξη της συνεδρίασης, η Αντιπεριφερειάρχης, Κάλι Κυριακίδου, θα γίνει προσπάθεια έκδοσης ψηφίσματος που θα ενισχύσει την προσπάθεια της Περιφέρειας προς τη συγκεκριμένη διεκδίκηση, κάτι που βρήκε σύμφωνους τους επικεφαλής των υπόλοιπων παρατάξεων.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο ποσοστό από το 6% έπεσε στο 1%, με απόφαση του πρώην Υπουργού Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, ο νέος ΥΠΕΝ, Κώστας Σκρέκας, δεσμεύτηκε για επαναφορά στο 6%, με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να διεκδικεί την αύξησή του στο 8%.

Η συζήτηση για το ψήφισμα θα γίνει στο τέλος της συνεδρίασης, όπως συμβαίνει με όλα τα ψηφίσματα που έρχονται στο περιφερειακό συμβούλιο.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Τεράστια μεταγραφική επιτυχία για την Κοζάνη -Απέκτησε τον τερματοφύλακα Δημήτρη Κυριακίδη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μια μεταγραφή που ταράζει τα νερά και δείχνει πόσο ψηλά στοχεύει φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης παρουσίασε ...