Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το ΠΑΣΧΑ , λίγες μέρες απομένουν και η αγοραστική κίνηση άρχισε σιγά-σιγά να “ζεσταίνεται” . Το πόσο “αλμυρό” θα είναι το φετινό πασχαλινό τραπέζι και το πού κυμαίνονται οι τιμές των αμνοεριφίων, απασχολούν τους καταναλωτές , που επιδίδονται στην έρευνα αγοράς.
Οι επιβαρύνσεις της καθημερινότητας με αυξήσεις στα καύσιμα , στην ενέργεια και στα τρόφιμα , έκαναν την αγορά της Πτολεμαΐδας να κινείται, κάτω από τον πήχη των προσδοκιών και των αναγκών της .
Για την κίνηση στην αγορά και για το πού κυμαίνονται οι τιμές πώλησης του οβελία μας μίλησε ο υπεύθυνος του, παραδοσιακού μεν αλλά και με πολλές καινοτομίες , Κρεοπωλείου “ΛΟΥΚΑΣ” ο Βαγγέλης Κοντάκας , εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο κόσμος , παρά τις μικρές αυξήσεις, θα προμηθευτεί για τη σούβλα το αρνάκι ή το κατσικάκι , όπως τα Πασχαλινά Έθιμα επιτάσσουν .
Ο κ. Κοντάκας ανέφερε ότι οι καταναλωτές έχουν περιορίσει λίγο τις ποσότητες στα κρεατικά ,σε σύγκριση με άλλες χρονιές, όμως το έθιμο του οβελία καλά κρατεί στη χώρα μας .
Στη συνέχεια ο κ. Κοντάκας μας ξενάγησε στις δελεαστικές βιτρίνες των ψυγείων του με τα πρωτότυπα και υπέροχα “κρεατοποιήματά” του, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για “Καλή Ανάσταση” και “Καλό Πάσχα” σε όλους τους συμπολίτες μας , ευχαριστώντας εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται κοντά στην επιχείρηση, στηρίζοντας κάθε νέο εγχείρημά της.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ