Με ήττα 3-1 από τον ΠΟ Ελασσόνας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Εορδαϊκός, στο πλαίσιο της προτελευταίας (5ης) αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου. Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Ζαρογιάννης επέλεξε να παρατάξει την ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι σήμερα είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.
Διαβάστε περισσότερα: Με 2-1 επικράτησε ο ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ επί του Αστέρα Καρδίτσας στην 4η Αγωνιστική των μπαράζ ανόδου
Ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική ο Εορδαϊκός με μαθηματική ακρίβεια – Νίκησε με 0-4 τον Διγενή Νεοχωρίου
Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος για την ομάδα του Εορδαϊκού καθώς στην 6η και τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.
Ο Εορδαϊκός είχε εξασφαλίσει από την 4η αγωνιστική την άνοδό του στην Γ’ Εθνική και άπαντες προετοιμάζονται για την νέα χρονιά.





































