Χωρίς την παρουσία φιλάθλων και με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή η Α2 Μπάσκετ γυναικών χωρίς την παρουσία όμως του Απόλλωνα και του Λασσάνη.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα έκτακτα μέτρα που επιβλήθηκαν στο Νομό Κοζάνης κάτι που ανάγκασε την Ε.Ο.Κ. στην αναβολή των αγώνων.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.
Μετά από την απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για την αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, καθώς και της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης που τέθηκε σε Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, οι αγώνες ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ και ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (3ος όμιλος) της 18/10/2020 αναβάλλονται και θα οριστούν εν ευθέτω χρόνο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
ΜΕΝΤ – ΓΣ Ολύμπια Λάρισας
ΓΣ Νίκη Βόλου – ΓΑΣ Απόλλων Πτολ. αναβολή
ΑΣ Αργοναύτες Αγρινίου – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
ΓΣΚ Λασσάνης – ΜΑΣ Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη αναβολή
ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας – Γ.Σ. Έσπερος Λαμίας