Στα «πράσα» συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές, έναν 39χρονο, κατά τη στιγμή που επιχειρούσε να διαπράξει κλοπή σε καφενείο στην Κοζάνη. Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, τις τελευταίες ημέρες ο δράστης είχε προβεί σε άλλες πέντε κλοπές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, προχτές το πρωί, συνελήφθη στην Κοζάνη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, ένας 39χρονος ημεδαπός, για κλοπές.
Συγκεκριμένα, ο 39χρονος κατελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να εισέλθει σε κατάστημα καφενείο. Από την αστυνομική έρευνα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι ο 39χρονος είχε διαπράξει άλλες πέντε κλοπές στην Κοζάνη το χρονικό διάστημα από 04 έως 06-02-2013.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ, ένα κατσαβίδι, ένας φακός και ένα ζευγάρι γάντια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.





























