Ο Δήμος Σιάτιστας και η Δ.Ε.Π.Π.Τ.Α.Σ. διοργανώνουν την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8:30 το πρωί τον 1ο Μπούρινο – Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου «Καλοκαίρι 2008».
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στο Μπούρινο. Οι αθλητές αφού διασχίσουν μία διαδρομή 24 χιλιομέτρων περνώντας από τα σημεία Κοιλάδα Μεσιού Νερού – Καταφύγιο Ορειβατικού Συλλόγου στο Μπούρινο – Δ.Δ. Παλαιόκαστρο – Μνημείο Φαρδυκάμπου – Τσιποτούρες – Γήπεδο Σιάτιστας, θα τερματίσουν στη Πλατεία Δημαρχείου Σιάτιστας.
Οι αθλητές θα συγκεντρωθούν την Κυριακή 28/9 στις 7:30 το πρωί στην Πλατεία Δημαρχείου και θα μεταφερθούν με λεωφορείο στο σημείο εκκίνησης.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6977001690 κ. Δρόσος Ευάγγελος.























![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




