Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > 1948: Λυκόπουλα και Πρόσκοποι του παρελθόντος καθαρίζουν την πόλη – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 18/12/2019

1948: Λυκόπουλα και Πρόσκοποι του παρελθόντος καθαρίζουν την πόλη – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 18/12/2019

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η καλή πράξη των Προσκόπων και ο ευπρεπισμός της πόλης μας.

Παραβιάζουμε, ίσως, ανοικτές πόρτες υπενθυμίζοντας στα Προσκοπάκια μας το καθήκον τους για τις Αγιες αυτές ημέρες, όχι μόνο να βοηθήσουν τους πάσχοντες αλλά και να συμβάλουν στον ευπρεπισμό της πόλης μας, όπως έκαναν και οι παλαιότεροί τους (Φώτο Νο 4).

Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως, θα αναλάβουν τον καθαρισμό των προτομών των ηρώων, των ευεργετών της πόλης και θα συμβάλουν στη γενική καθαριότητα της, ώστε, τις Άγιες αυτές μέρες της Χριστιανοσύνης, να παρουσιάζει  Γιορτινή όψη.

Πιστεύουμε, πως και οι διάφοροι φορείς της πόλης και μεμονωμένα ο καθένας μας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλλίτερη Γιορτινή εμφάνιση της πόλης αλλά και ολοκλήρου του διευρυμένου Δήμου μας.

Με την ελπίδα για πολύ καλλίτερη εμφάνιση, περιμένουμε τα Χριστούγεννα του 2019..

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team